Jāņu diena nes vienu no nedēļas 2 Superlaikiem, tādēļ svinēšanas vajadzētu atlikt un izmantot vērtīgās rīta stundas saturīgām nodarbēm. Vēl jo vairāk tādēļ, ka visu otrdienu ir 19MD, bet trešdienas Veneras spriedze nekādi nepalīdz sekmīgām nodarbēm. Protams, tiem, kas patīk visu darīt “par spīti” par to nesūdzēsies, bet pat mazohistiski priecāsies.

Visu savu uzmanību jākoncentrē uz ceturtdienu, kad vērtīgi Superlaiki palīdz iestumt lielāku vezumu, kas RetroSaturna laikā ies kādu brīdi pēc savs inerces, turpretī slinkākie jau jaunnedēļ sapratīs, ka “klapatās līdz ausīm”.

Nebūtu lieki pieminēt, ka Mēness Perigejā kulminācija tieši ceturtdien prasa emociju savākšanu un piepūli! Nav jau vairs kur atkāpties, jo 29.jūnijā plkst. 22:05 sākas RetroSaturns (izlasi aprakstu!) līdz pat dziļam rudenim veidojot visa noturīgo vēlmju “mīkstu un staigājošu pamatni”.

Plāni un iepriekš sarunātie darbi būs kā “peldošās salas”, kā vēja virziena maiņa, kā solījumu neturēšana… Nemaksājiet meistariem darbam pa priekšu un vis darāmo rūpīgi uzraugiet, kā arī ierēķiniet, ka viss laicīgi nebeigsies.

Personīgo trakumu var novērst veidojot noturīgus darbus 24., 27. un 29.jūniju respektējoši jeb atbilstoši dienas aprakstiem, izmantojot www.astrovip.lv

Info izmantots Dižkalendāra www.astroinfo.lv - kļūsti par ASTRO VIP un uzzini visu laicīgi periodos un dienu pēc dienas!

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3720 iesaka šo blogu

Balsot