AUGUSTA “MELNĀ STRĪPA”

Astronumerologs Kr.Baņķis pareģo svarīgus pavērsienus AUGUSTĀ

Ņemot vērā, ka Saturns 29.jūnijā kļūst retrogrāds, faktiski tikai JŪNIJA PĒCSVĒTKU LAIKS atlicis visu lielo lietu virzības sākšanai, kur personīgā brīvība un izvēle nav ierobežota. BET.. ja skatās jau katras dienas astrofonu, tad tur spriedzes un Nedienas atliku likām, bet Superdienu un superlaiku kāds nieks vien ir... un tad jāatgriežas pie manis agrāk teiktā, kad dikti visus mudināju MARTS- MAIJS būt ļoti aktīviem!!! Tomēr rīkoties vajag, jo augustā jau nonākism faktu priekšā! Marsa cikla materiāli pieejami www.superhoroskopi.lv

Teju visu mēnesi ir Dižčiks, tādēļ visas norādes un ieteikumi, kas ar to saistīti, ņemami par pilnu. Lielākās problēmas skar tirdzniecības, sakaru un transporta sfēras. Projekti nevirzās uz priekšu, darbi bremzējas un ir lielāka kļūdu (brāķu) iespējamība. Jāparedz neizpildes un alternatīvi scenāriji iecerētā realizācijai.

Līdz 19.augustam notiek virzība uz Lejupejas kulmināciju, attiecīgi mazāk izredžu uz veiksmīgu iznākumu, tā kā informācijas aprite ap projektu, pasākumu, notikumu būs mazāka. Laiks izmantojams darbībām, kurās vēlas panākt mazāku pamanāmību. Rutīnas darbi, atskaites.

Svarīgākie mēneša astro-pagriezienu punkti saistīti ar Marsa un astrograndu – Jupitera un Saturna attiecībām. Ar Jupiteru 14.augustā notiek #astromaģija un tiek uzsākts jauns cikls, ar ko jāsaprot jaunas biznesa idejas, stratēģija un plāni izaugsmes un attīstības ziņā, kamēr 16.augustā – Marsa un Saturna spriedze, tam visam vēl esot Dižčikā, abus notikumus pavelk zem šķēršļu un problemātikas zīmes. Lai vai kā, bet cikla starts noteikti ir atzīmējams ar pārapstiprinājumu pēc Dižčika. Bet 20.augustā abi astrograndi nostājas savstarpējā spriedzē. Pastiprinot to, ka kopīgais astrofons biznesa procesiem, darbībām un svarīgiem lēmumiem šajā laikā nav vēlīgs, jārēķinās ar kļūdām un zaudējumiem. Bet mēneša beigās Lilita sakustina karmiskos mezglus. Kārdinās ar ieguvumiem piedāvājot negodīgu un nelikumīgu rīcību. Neiekrist lamatās. Liktenīgi lēmumi un pavērsieni.

Lielās gada krustceles - kur LAIKA STRAUME nesīs vai pats virzīsi, ja pacentīsies tad ietekme pēc Superhoroskopi.lv aprakstītās sistēmas 1x - 2 - 3x izreaģēs līdz pat 2025.gada jūlijam. Vienots process dažādām izpausmes fāzēm, paveidiem ar kopīgās sakarībām. Augustā var būt gan notikumi, gan tikai pabiedēti, vai arī "sastrādāt podus", ko strēbsim 2x un 3x reizē. Jāvēro un jāizstrādā savs rīcības plāns! Ietekmētiu tiksim, bet vai 1x vai 2x vai 3x visvairāk atkarīgs no kolektīvās un individuālās rīcības

Uzmanību! Dižčiks no 05.08. pl. 7:55 – 29.08. pl. 0:13. Dižčika periodā RetroMerkurs pāriet Lauvā 15.augustā plkst.3:15. Personām ar Lauvas zīmes akcentiem un lauviskajiem biznesiem (spēļu, radošie, māksla, mode, greznumlietas utml.) iespējama lielāka problemātika, jābūt vērīgiem.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3720 iesaka šo blogu

Balsot