No 29.jūnija ASTRO VIP epasti,

kuriem var pieteikties profilā,

  ir par papildus maksu

Apmeklē profilu, lasi noteiklumus un iegādājies >>>ŠEIT<<<

Tikai līdz 30.jūlijam: 

50% maksas piedāvājums ePastu abonentam
līdz VIP esošā abonementa termiņa beigām, neatkarīgi no vēl pieejamā termiņa. 

puscenas_epasti.png

PAPILDUS IESPĒJA: Dižkalendāra aktualitāte e-pastā

Katru vakaru laika posmā no 18 - 19:30 Tu saņemsi savā e-pastā svarīgāko aktualitāti un astroluksoforus nākamajai dienai. Lai šāda iespēja pastāvētu, paskaties sava e-pasta uzstādījumos, kur gmail, inbox uc. novirza Tev mūsu izsūtītos e-pastus. 

Šis pakalpojums ir PAR SAMAKSU PAPILDUS ASTRO VIP abonentiem. 
PIEEJAMI 2 VEIDA ePASTA ABONEMENTI:

1) pārejas posmā līdz 30.jūlijam piedāvājam pa 1/2 cenu = 6 eur eur var iegādāties līdz esošā VIP abonementa termiņa beigām, neatkarīgi, cik mēnešu atlicis; pēc 30.jūlija = 12 eur;

2) jauno anbonementu pagarināsi jau kopā ar VIP + ePastu abonementu par + 12 eur pie esošas VIp cenas uz 365 dienām, ja, protams, gribēsi! Ja sākumā nevēlēsies, bet pēc tam pārdomāsi, tad neatkarīgi, cik laika būs pagājis, ePastu abonements līdz termiņa beigām maksās 12 eur;  

Mēs noteikti izsūtam visiem, bet lielo e-pasta milžu servisa uzturētāji var mainīt nosacījumus, kamdēļ mēs nevaram no savas pouses nogarantēt e-pasta saņemšanu.  Bet - izsūtam 100% visiem! Neskaidrību gadījumā jāgriežas pie sava e-pasta servisa uzturētājā un jāizskata pilnīgi visi sava e-pasta uzstādījumi, kur mūsu sūtījumi tiek novirzīti. Ja neatrodi, griezies pie servisa uzturētājā. 

Lai saņemtu ikvakara e-pastus ar astro jaunumiem Tev zemāk ir jāaktivizē šī iespēja ar iegādi. Pirmais epasts pienāks pēc 2 dienām.

Ja nevēlies kādu laiku saņemt - noņem šajā pat lapā ķeksi no saņemšanas. Nākamajā dienā vēl saņemsi epastu - pēc tam vairs nē. Pārdomā labi savu izvēli. Abonementa maksa NETIKS ATGRIEZTA! Toties jebkurā laikā Tu vari atkal ieķeksēt un saņemt epastus līdz VIP ttermiņa beigām. 

Ja būsim kuplā skaitā nākotnē, Nedēļas AstroPanorāma, visticamāk, kā bonuss būs pieejams tikai Vip e-pastu abonentiem.

individ_epasts.png

Ar cieņu, ASTRO VIP!

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

3720 iesaka šo blogu

Balsot