Ziemeļu mezgls STRĒLNIEKĀ.

 

       Ja ziemeļu mezgls atrodas STRĒLNIEKĀ, tad dienvidu mezgls ir pretējā zīmē DVĪNĪ. Kas dod, ka cilvēks piedzimst ar spējām un īpašībām no dvīņu zīmes enerģētikas. Tās ir īpašības, kas nav apgūtas dzīves laikā, bet ir iedzimtas. Man pašai patīk vērot mazus bērnus, jo viņiem jau gada vecumā var pamanīt dienvidu mezglu īpašības, ja vecāki tās nebremzē. Bērni ar dienvidu mezglu aunā bieži sāk ātri ēst, ātri grib izrādīt iniciatīvu, patstāvību. Ar dienvidu mezglu vēzī bērni ātri interesējas par ģimenes tradīcijām, dzimtu, ģimeni utt. Kādā veidā vecāki var to visu bremzēt? Piemēram, bērnam ar dienvidu mezglu aunā ir mamma ar vēža akcentu, līdz ar to neļaujot pašam taisīt maizīti vēl 8 gados. Bērnam ar dienvidu mezglu dvīņos vecāki ar mežāža akcentu vai 5. māju mežāzī. Līdz ar to uztver bērnu, kā vieglprātīgu, nenopietnu. Savukārt, ja būs vecāks ar gaisa stihijas akcentu viņš visticamāk,ka šīs īpašības ievirzīs bērnam pozitīvā virzienā.

          Ar ziemeļu mezglu Strēlniekā ir piedzimuši arī daži no PRĀTA VĒTRAS mūziķiem. Ko tas viņiem nozīmē? Šo enerģētiku var labi un DAUDZ dzirdēt arī viņu intervijās. Kaut vai viņu uzraksts vienā no intervijām - «Jāpriecājas par to, kas ir šodien!» Tik ļoti dvīniski:-)) It sevišķi, kad viņi stāsta, kā vispār sāka muzicēt, kā izveidoja grupu. Tas, ko viņi saka intervijās, ka DAUDZ NEDOMĀJA. Vienkārši darīja. Jo dvīnis tas ir par dzīvošanu ŠEIT un TAGAD. Viņiem nepatīk dziļi tirzāt notikumus, lietas. Grib izbaudīt šo momentu. Kas man liekas, ka PRĀTA VĒTRAS gadījumā ir bijis, kā liels pluss. Pirmkārt jau, ka dienvidu mezgls dvīnī dod labu humora izjūtu, kas viņiem ir palīdzējis saglabāt attiecības visu šo gadu laikā, kas ir ļāvis pasmieties par neveiksmēm. Kā viņi saka – viņiem nebija nekā, bet viņiem arī nebija bailes mēģināt. Viņiem bija jautri tajā brīdī un viņi to noteikti neuztvēra nopietni. Un tas viņiem ļauj būt tur, kur viņi ir šobrīd!! Bet, kas tad viņiem ir bijis jāmācās? Man liekas, ka to arī var lieliski dzirdēt un redzēt pēc viņu dzīvēm, intervijām. Tās joprojām ir ar fantastisku humoru, vieglumu, bet jau ar lielāku dziļumu, viņu patieso pieredzi. Jo cilvēkiem ar dienvidu mezglu ir tendence teikt un runāt to, ko citi grib dzirdēt. Iespējams, ka tādu īstu interviju mēs vēl tikai dzirdēsim vai tā paliks aizkulisēs.  Viena no lietām, ko bieži cilvēki ar ziemeļu mezglu strēlniekā izdara – pārvācas dzīvot uz laukiem, klusāku vietu, kur ir mazāk cilvēku. Kā to ir izdarījis Kaupers. Jo ar gadiem viņi sāk tiekties pēc lielāka klusuma, kur ir mazāk cilvēku. Viņi vairs negrib dzīvot tikai šeit un tagad, bet arī atstāt kādu pieredzi, salikt no mazām mozaīkas atmiņām vienu lielu bildi. Kas arī ir lieliski redzams pēc viņu koncertiem. Jau vairākas gadus tie tiek veidoti tā, lai tas būtu, kā stāsts citiem, kāda liela doma, ko viņi grib nodot tālāk. Viņu gadījumā liels lūzuma punkts viņiem bija Mumiņa aizziešana, kas, jo vairāk lika saprast, ka viņiem vairs neder dzīvot bezrūpīgi, nenopietni. Ka viņiem ir paredzēts, kas drusku savādāks.

 

Īsumā ar kādu enerģētiku piedzimst cilvēki ar dienvidu mezglu DVĪNĪ:

  • Patīk baumas, viegla informācija par to, kas notiek apkārt

  • Spēja, māka izdzīvot mirkli, momentu

  • Vēlme uzzināt, saņemt jaunu informāciju, līdz ar to ļoti zinātkāri bērni

  • Spēja komunicēt, teikt tieši to, ko citi grib dzirdēt

  • Vēlme būt ar citiem cilvēkiem, komunicēt

  • Spēja saprast humoru, vieglus jokus

  • Spēja uztvert lietas daudzpusīgi, viegli

  • Spēja būt spontāniem

  • Viņiem ir talants redzēt citu cilvēku skatu punktu, redzējumu. Līdz ar to spēj komunicēt, runāt par visām tēmām, ko citi vēlas.

  • Spēja veidot mazās sarunas stundām, kur citi jūtas labi. Jo viņi māk runāt ar citu cilvēku vārdiem, lai viņus var viegli saprast. Bet ar gadiem viņi saprot, ka tā darot īsti nepasaka to, ko paši vēlas teikt. Un ar gadiem viņus iztukšo šīs mazās sarunas, viņi tam vairs neredz nozīmi. Līdz ar to ar gadiem šie cilvēki saprot, ka viņus nedara laimīgus esot tādi, kā piedzima. Viņi sāk meklēt, ko vairāk. Viņi sāk meklēt nozīmi, jēgu lietām, notikumiem. Ko arī visbiežāk spēj izdarīt esot vairāk ar sevi, dabu, nostāk no citiem cilvēkiem.

Īpašibas uz ko tiecas, ko mācās:

  • Būt pacietīgiem

  • Iemācās klausīties citos, informācijā

  • Iemācās redzēt visu kopainu, ne tikai mazos mozaīkas gabaliņus

  • Spēja uzticēties sev, savam iekšējam es un teikt to, ko patiešām domā, nevis, ko sabiedrība/ citi grib dzirdēt

  • Bieži atrod jēgu, laimi iepazīstot kādu tēmu padziļināti. Ņemot vērā, ka strēlnieks atbild par reliģiju, filozofiju, ceļojumiem, tad visticamāk, ka sāk padziļināti to izprast. Ja ar dienvidu mezglu dvīnī pārvietošanās visticamāk, ka ir pa tuvējām pilsētām, mazajiem komandējumiem, tad ar gadiem var gribēties doties, kur tālāk. Izprast pasauli, tālās zemes.Vai sadzirdēt dabu savos laukos.

  • Viņi iemācās nemeklēt vēl vairāk informāciju, bet apstrādāt jau esošo.

  • Iemācās uzticēties savai intuīcijai, it sevišķi pieņemot lēmumus.

  • Ar gadiem viņi tiecas pēc sarunām, kas ir ar filozofisku, reliģisku pieskaņu. Tēmas, ko vajag saprast un izprast. 

  • Mācās atrast savas idejas, savas dzīves un savu identitāti. Ko visbiežāk var izdarīt paejot nost no citiem un sabiedrības. Ja tas nenotiek viņi var palikt ļoti nervozi ar gadiem, jo informācija, idejas no citiem var būt par daudz.

Bloga sadaļas

Santa Gindra

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

267 iesaka šo blogu

Balsot